Slagerij Seelen

Tel: 040 286 2820
Slagerij Seelen Traiteur is al sinds 2005 een begrip in Winkelcentrum  de Coevering in Geldrop. Maurice runt samen met zijn vrouw Ria en het enthousiaste team van medewerkers hun slagerij. Naast vlees is er veel meer ambachtelijk etenswaar te verkrijgen. Zij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden:
  • Vleeswaren
  • Worst
  • Maaltijden
  • Vers belegde broodjes
Er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak, aldus Maurice!  De passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in de producten. Slagerij Seelen Traiteur heeft alleen maar vlees van goede afkomst. Zij staan in direct contact met de boer zodat zij precies weten wat ze in huis halen.

Onze Leveranciers

Cooymans Vlees B.V. gebruikt alleen het allerbeste van
Belgisch Witblauw en verbeterd roodbont vleesras. De inkoop hiervan doen
wij nog steeds zelf bij onze eigen vaste mester in de regio. In nauw
overleg met deze mester wordt, alleen voor ons, het super vrouwelijk
vleesvee geselecteerd.

De runderen krijgen uitsluitend
natuurlijk voer te eten zoals graan, maïs en gras, dat in de omgeving
wordt verbouwd, aangevuld met hoogwaardig krachtvoer. De grote royale
stallen met volop stro in de winter en de zomerse weidegang zorgen
ervoor dat de dieren kunnen genieten van veel bewegingsvrijheid.

De
kennis en de hieruit voortvloeiende kwaliteit zorgt niet alleen voor
een excellent, betrouwbaar en constant stuk rundvlees, maar ook voor een
door de consument als zodanig herkend en gewaardeerd product.

Op de speciaal geselecteerde Wellfoort Farms staat aandacht centraal. De broedeieren komen van onze beste boeren en worden bij geselecteerde broederijen uitgebroed. Pasgeboren en kwetsbare kuikens krijgen meteen speciaal voer. Hierdoor hebben ze een vitalere start. We noemen dit early feeding.

Voeding speelt een grote rol in het welzijn van onze kippen. Het voeren begint al in de broederij. In de stal wordt het dieet nauwkeurig afgestemd op de leeftijd van jonge dieren. Als de kuikens iets ouder zijn genieten ze van een menu dat bestaat uit 100% natuurlijke granen en gecertificeerde soja. Dit draagt bij aan een gezonde en natuurlijke groei.

Een gezonde kip is gezonder voor jou. Daarom gebruiken we geen antibiotica. En dankzij onze uitgekiende keten geniet jij bovendien van een veilig stukje kip. Van boerderij naar je bord: we hebben alles in eigen ketenbeheer. Zo zijn we tot in detail op de hoogte. Altijd.

De Heyde Hoeve is een boerderij in Nuenen, Noord-Brabant. Daarnaast is het een samenwerking van varkensboeren met aandacht voor hun dieren en de natuur. Door deze aandacht en het Heyde Hoeve Duroc varken is het vlees fijn gemarmerd en daardoor mals, sappig en bijzonder smaakvol. Het Heyde Hoeve varken is dan ook niet voor niets door onafhankelijke top-koks verkozen tot het lekkerste varken van Nederland. Met, zoals we dat hier zeggen: “De smaak van vrüger”.

Heyde Hoeve levert eerlijk varkensvlees van topkwaliteit, met respect voor mens, dier en milieu. Dat kun je proeven en daar zijn we trots op. Die keuze hebben we bewust gemaakt en het inspirerende verhaal van het Heyde Hoeve vlees delen we graag met anderen. Welke keuze maakt u? Kiest u ook voor het beste varkensvlees uit een duurzame en transparante keten? Wilt u samenwerken met Heyde Hoeve? Neem dan contact met ons op!

Deze website plaatst functionele en analytische cookies. Daarmee maken wij onze website gebruiksvriendelijker. Je blijft anoniem, omdat in deze cookies geen persoonsgegevens worden opgeslagen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze privacy- en cookiepolicy.  Meer info

Shopping cart close